Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

En oförglömlig bussresa…

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Bussresor ja… Känner nog verkligen tre punkter där, under sex års tid åkte jag buss till och från jobbet. Att skaffa bil var sedan rena rama drömmen. Alla gånger man stod ute i kylan, snön, regnet och bara väntade på att bussen skulle komma. Sedan att sitta bredvid folk som luktat, fisit eller vad det nu kan vara.

Minns främst den gången jag hör en missbrukare ropa: NU kissar jag på mig, det rinner sedan kiss ner över hela bussens golv. Oförglömligt eftersom jag var otroligt äcklad, och tänkte på den stackaren som skulle komma dit efteråt.

3 Comments

  1. Jeg kjører aldri buss. Jeg tror ikke jeg har kjørt buss siden jeg gikk på skolen. Jeg bor ikke så sentralt, så flust av busser finnes ikke. For en ekkel opplevelse du hadde på din busstur.

  2. Jag förstår att det känns så mycket bättre med en bil för att behöva vänta på bussen eller taxi denna tiden på året är verkligen inte kul, jag som fryser lätt tycker tiden går så sakta när man väntar ute. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: