Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Nämn fem av dina käraste ägodelar?
 2. Vad är fyra saker du har gjort den här veckan?
 3. Vilka är dina tre senaste telefonsamtal?
 4. Vilka två val velar du mellan?
 5. Vad är en sak du aldrig kommer glömma?


Nämn fem av dina käraste ägodelar?
Min Samsungtelefon, min Samsung smart watch, min säng, soffan, och Google nest.

Vad är fyra saker du har gjort den här veckan?
Jobbat, stressat, ätit pizza, mått skit, längtat bort.

Vilka är dina tre senaste telefonsamtal?
Björn, Mattias och Dala ABC.

Vilka två val velar du mellan?
Stanna eller gå.

Vad är en sak du aldrig kommer glömma?
När William föddes.


12 kommentarer

 1. Att stanna eller gå är ett svårt val och jag hoppas att oavsett om du stannar eller går, att det blir det absolut bästa för dig. Ser att du också har samsung, tycker det är absolut bästa märket och jag kan inte tänka mig något annat. Pizza kanske jag skulle äta ikväll, så gott ju! Soffan borde varit med på min lista också, älskar att sitta i mitt hörn (vi har en hörnsoffa) och väl i mitt hörn har jag alltid svårt att resa på mig….
  Hannas krypin recently posted..Fem en fredag vecka 45: Räknetal

 2. Tänk vad gjorde vi innan vi hade all den teknik vi har – mobiler, datorer osv som gör att vi kan hålla kontakt med varandra på ett så enkelt sätt?
  Hoppas du får en fin helg

 3. Att bli mamma är stort så jag tror att många kvinnor svarar så. Numera kan jag tillägga att ett barnbarns födelse är lika stort.
  Hoppas helgen blir avkopplande.

 4. Jag håller med dig, mina favorit platser här hemma är sängen eller soffan. Båda ställena älskar jag och trivs bäst i. Speciellt mitt lilla soffhörn med läslampan. Det är en mysig plats 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: