Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Smörgåstårtans dag, äter du smörgåstårta?

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag tycker om smörgåstårta, och äter den gärna med räkor. Men tror inte det blir någon idag för det. Dock är det som sagt mycket gott! William äter dock ogärna saken, så därav är det inget vi äter speciellt ofta.

8 Comments

  1. Det är väldigt olika, om en smörgåstårta är god eller inte. Den vi köpte sist var torr och tråkig. Tror inte vi äter någon idag.

  2. Jag tycker mycket om smörgåstårtor med lax och räkor men tårtor med köttpålägg och leverpastej klarar jag inte av. Vi äter det inte ofta utan max en gång om året. I dag blir det inte utan vi kommer att äta en asiatisk rätt.

    Trevlig lördag!

  3. Håller med William, men av andra anledningar. Är allergisk mot räkor, och i nollåttaland innehåll 99 procent av smörgåstårtorna räkor.

    Vilken fin novemberkaktus full med knoppar. Du bara måste fota den när den står i blom!

  4. igår hade vi bröllopsdag men jo det har blivit det andra år men inte igår . mycket för oss o fira .
    men vilken november kaktus snart så .. jätte fin
    ja när inte barnen äter direkt blir det inte så ofta kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa