Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Nej jag tappade…

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag brukar ha tur att inte tappa saker. Men jag minns när mina nycklar tappades för några år sedan. Den ångesten! Som tur var så kontaktade jag polisen och de kom tillbaka. Fick nämligen veta att nycklar ALLTID kommer tillbaka. Så om du tappar nyckeln? Gå till polisen direkt! Folk har ingen användning för nycklar.

2 Comments

  1. Det var en kul överraskning att höra att nycklar ALLTID kommer tillbaka:-) Då kanske man skulle vänta med att byta ut lås på dörrarna;-)

  2. Här har man tappat min legitimation för många gånger. Vilket slutat med att jag behövt spärra det och skaffa nytt. Skaffa nya legitimation kostar runt 400kr så det är inte billigt att tappa sitt id.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: