Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
My little pony

My little pony- My petite pony.

Jag lyckades fynda på PMU i veckan. Dessa söta ”My petite pony” med vad jag tror är tillhörande hus! Jag blev jätteglad, minns nämligen vänner som hade dessa små My little ponys. William sa att: Det var länge sen nu du köpte My little pony! Det stämmer väldigt bra, men så har de varit svåra att hitta på loppis också. Jag var i alla fall jätteglad!

11 Comments

 1. Så himla fina ! Jag förstår verkligen varför du samlar på dessa! Min dotter har massor av hästar och my little ponny men dom som är nyare , och jag gillar dom super mycket . Jag kan inte sluta köpa hästar till henne ??

 2. Hej till att börja med ska jag svara på din fråga, vet ju ej hur bra du hittar i stan. Dock är det en butik som säljer kläder och skor till låga priser och de ligger i Team Sportias ggamla lokaler på gågatan =D, värt att besöka. Finns blandad kompott bådde mindre bra såklart men det fanns även gobitar och man kunde fynda fina plagg.

  Så fina ponnys och förstår att du vart glad som samlar. Vi har en större låda på jobbet med My Little Ponnys i som barnen leker med, kan tro du skulle gilla att kika i den =D

 3. Nu när du skriver det så minns jag att du sparar på det också. Mina barn lekte mycket med dom då de var små, och finns nog någon häst kvar här som barnbarnen får låna då dom är här.

 4. Förstår om du var glad när du hittade de på second hand. De är ju så söta men som du skriver är de svåra att hitta på second hand. Man blir alltid glad när man hittar ett bra fynd.

 5. Kul att du hitta My litels ponny ???.
  Jag hade några. Å jag vet att det fanns film när jag var i 10år åldern. Men kanske finns idag med ?.

  Ta hand om dig❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.