Var och kikade runt på Loppis när jag hittade delvis My petite pony som jag visade i inlägget innan på PMU. Men på Ta till vara så hittade jag en tavla med Orsadräkterna på samt en bok som man kan lägga en bag-in-box i. Två fina inredningsdetaljer som båda nu finns i mitt kök på olika platser. Det är verkligen något alldeles extra med loppis. Betalde 15 kr för boken och 20 kr för tavlan.


24 kommentarer

  1. Så mycket fint du hittade. Helt klart har du öga för det, något jag önskade att jag hade. Min man gillar loppisar, men har aldrig fastnat för det.

  2. Tavlan var ju väldigt fin, kul att göra så bra och billiga fynds ändå. Det är ju lite det som är med loppisar, att man hittar något som passar in och till ett bra pris. Själv letar jag ett gammalt dkåp då borde gå på loppis
    Therese recently posted..SHADES OF GREEN

  3. Jag älskar att gå på loppis det är verkligen jättemysigt och det är bra priser. Samt det känns bra i hjärtat. Du får komma till Västerås nån gång så får vi gå på loppis 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: