fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Det här hade jag glömt.

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nu finns även decemberutmaningen ute!

Att vattna blommorna och det är inte sällan jag gör det heller! Jag glömmer så ofta blir min stackars blommor.

3 Comments

  1. Det gör jag också. Så har insett att det är lika bra att jag nöjer mig med att köpa en bukett som ändå vissnar relativt fort istället för att försöka hålla liv i en krukväxt.

  2. Välkommen till gänget;-) Men novemberkaktusen är ju en tacksam blomma. Den kan man glömma att vattna, men ändå blommar den under november och även ibland under mars månad. Å din ser ut att må extremt bra:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: