fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Första advent idag, har du julpyntat?

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nu finns även decemberutmaningen ute!

Visst har jag det, eller julpynta känns som två saker. För mig är det att fixa hemma. Men i form av smällkaramell och liknande har jag däremot inte gjort. Just sådant är INGET för mig. Jag har inte förmågan att skapa fina saker själv.

Helt galet att det redan är första advent, snart julafton och ett nytt år är väldigt nära. Märkligt det där med tiden ändå.

6 Comments

  1. Hos har det förändrats genom åren. Tidigare pyntades den 23 december samtidigt som granna kläddes. Numera pyntar vi mycket redan till 1:a advent. Granen brukar komma fram omkring lucia samtidigt med pepparkakshuset och tomteland. Brukar städa bort julen innan nyår.

  2. Vi julpyntade faktiskt förra helgen, lite tidigt men det kände jag att de inte gjorde något! Det är redan så svårt att gå upp på morgonen så lite extra ljus på morgonen kunde bara göra gott! 😀

  3. Nix … inget julpynt före julveckan, om ens då … men jag har tagit fram två elektiska adventsljusstakar och en stjärna på fot 🙂
    Ha en fin första advent!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: