Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Ätstörningar Hemma hos mig

Söndag och första advent.

Sitter i soffan tittar på lite tv och lyssnar på lugnet av en första advent. Dagen blir nog lugn som det ser ut. Kyligt i Falun men ingen snö, har dock sett att det är snö på många andra platser i landet just nu.

Igår hängde jag hemma hos Björn. Vi åt mat, tittade på julfilm och så sov jag i mängder. Känns alltid som att jag är extra trött så här i november. Men inte så konstigt det är mörkt och ljuset försvinner för varje dag. Dessutom har jag ju mitt mående mot mig.

Men nog känns det bra att december närmar sig, vi vet ju alla att ljuset sakta kommer tillbaka efter december och efter ett halvår är det sommar igen!

15 Comments

  1. Så härligt det låter att sitta i soffan och titta lite på tv och lyssna på lugnet. Vad mysigt att ni såg på julfilmer och att du sov. Ja fy, mörkret gör en så trött och otaggad på mycket. Så fin du har det hemma ? jag håller med dig om att det känns skönt att det bara är några dagar till december, jag längtar så efter ljuset och värmen

  2. Jag känner själv hur mörkret påverkar mig, men bara blicka framåt så är det ljust igen ? här har det snöat hela dagen och kylan har verkligen hittat hit kan man säga ?

  3. Think positive! Gör som du, för visst gäspar man oftare och tidigare under den trista novembermånaden. Men det är mindre än fyra veckor kvar tills det vänder.

  4. Låter som en bra dag.
    November och december är tröttsamma månader, ja även januari… bara att gilla läget, tyvärr.
    Vi har snö, och kallt.

  5. Skönt med en lugn första advent, vilken jättefin ljusstake du har med dalahästarna. tycker så mycket om lokalt förankrade saker i hemmet. Som aktiv i kyrkan är det hektiska tider nu men också en underbar tid – till och med här nere i skåne kom det lite snö natten till lördagen, men det var borta efter några timmar

  6. Underbart att det är frost, mer kyla och vinter tycker jag, det är härligt med jul och mysigt att vi fått första advent nu,

    Myisgt ni hade det, lät som skön avkoppling tillsammans. Jag är också tröttare nu

  7. En lugn dag kan vara väldigt härlig också. Jag tycker att man inte behöver hitta på saker varje dag. Här är det inte heller någon snö än så länge. Hoppas du haft en bra helg.

  8. Du är inte ensam, november är nog min värsta månad just för att det är så mörkt i november så kan jag känna mig riktigt trött även om jag har sovit på natten. Jag ser fram emot när det vänder och blir ljusare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.