Reklam

Redovisning och ekonomi.

Inlägget är i reklam för Safeaccounting.

Bilden är lånad från safeaccounting.

Något som jag önskar att jag var bättre på är helt klart ekonomi, skatt och bokföring. Många gånger har jag önskat att starta eget företag, men jag drar mig för att göra detta av rädsla att göra fel. När det kommer till siffror är jag nämligen inte direkt den bästa i boxen eller hur man ska uttrycka det. Jag kan många saker, men när det kommer till pengar är jag nog en av de saker som jag är riktigt osäker på. Det här beror nog på att jag aldrig riktigt lärt mig, samt mitt extrema kontrollbehov så jag är rädd för att göra fel.

Det här medför att jag gillar när jag hittar företag som kan hjälpa mig med sådana saker. När jag såg om att det finns redovisningsbyrå som kan hjälpa till med sådant, så kände jag hur lockelsen att starta eget företag kom över mig igen. Jag kanske helt enkelt skulle våga bli egen om jag använde mig av en redovisningsbyrå som sitter inne på kunskapen jag inte har? På sådant vis skulle jag kunna bli egen, som jag alltid drömt om men samtidigt slippa oron jag har för att göra fel. Visst jag skulle så klart få betala för saken men ibland är det ju värt att betala för friheten. Jag drömmer så ofta om att kunna ha mitt eget företagsnamn, dessutom skulle det känns extra kul att äntligen få göra den saken då jag under så många år bloggat och fått lite pengar på sidan av men då genom andra tjänster. Att kunna säga att jag är fri, och egen skulle vara så mycket roligare. Det är verkligen en dröm!

För mig känns därför detta som det mest perfekta sättet, att använda en redovisningsbyrå, få hjälp och slippa oroa mig för att göra fel. För helt ärlig är jag av den åsikten att saker du känner osäkerhet inför skall du överlämna till proffsen. Men för den sakens skull ska man aldrig ge upp sina drömmar, så dröm och ta hjälp är helt rätt väg att gå. Den vägen tänker jag ta!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: