Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Vädret är kyligt som bara den. Dessutom är det frost på träden och pudersnö på marken. Det är ingen riktig vinter här ännu förutom kylan då. Skönast just nu är att hålla sig hemma enligt mig.

26 kommentarer

  1. Här i Göteborg jag vi istället jätte mycket snö men jag tycker det är mysigt. Hoppas bara på att snön ligger kvar ända fram till jul.

  2. Mycket snö för att vara Göteborg och riktigt kallt. Samtidigt. Vad jag älskar det. Ser alla glada barn ute också som åker pulka och leker i snön.

  3. Det är sol, snö och minusgrader. Om det nu ska vara vinter och kallt så är det här det perfekta vädret. Saknar bara rimfrosten på träden och lite mer snö. Men jag är glad över att det blivit riktig vinter. Det brukar ju mest vara grått och slaskigt.

  4. I går var det skönt med sol och ingen blåst, men idag är det blåsigt, grått och rått, så snön som kommit ska tydlig försvinna igen.

  5. Det har kommit lite snö här och det är vitt på marken, nu hoppas jag bara att den snön som har kommit får ligga kvar. Men kylan ja, det är varmare inomhus nu 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa