Hemma hos mig

Under en mistel.

Idag i min julkalender så fanns det en jättesöt mistel. Får medge att detta med mistlar tidigare aldrig varit något i mitt hem, men det blev genast en fin detalj så här i december i väntan på julen. Julkalendern är verkligen hur rolig som helst, och jag har fått massor av fina saker. Tänkte visa allt samlat i ett inlägg senare men tills dess får ni se det som blir mina favoriter fram tills julafton.

Denna dag har bestått av sömn och åter sömn. Efter natten fredag till lördag, fick jag extremt dåligt med sömn. Sedan var jag uppe till 01:00 inatt så att min kropp cravade sömn var inte helt jättekonstigt.

Om trettio minuter ungefär kommer Björn hit och hämtar mig och Skilla. Vi ska ut till Kniva och bli bjuda på middag. Hoppas du har en fin andra advent?

28 Comments

 1. Mistel är inget som har funnits i mitt barndoms hem eller här hemma hos oss. Vet ej varför.

  Sömn är kroppens sätt att vila & återhämta sig. Så är det för mig iaf.

  Att sova dåligt på natten påverkar dagen efter sen. Det är jobbigt det.

  Så snällt av Björn att hämta er & bjuder på middag 😊

  Ta hand om dig❣️
  Jessifri85 recently posted..Det behövdes

 2. Vad jobbigt när man inte får den sömnen som man behöver men skönt att du kunnat sova lite på dagen iallafall.
  Mysigt att bli hembjuden på middag.
  Moa recently posted..Dagens planer.

 3. I mitt föräldrahem hade vi alltid mistel så det var en fin tradition. Numera avstår jag eftersom växten är giftig och vår ena hund tuggar i sig allt.

  Ha en fin start på veckan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: