Bloggutmaning

Mitt drömfordon.

Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

När jag var yngre sa jag alltid att min drömbil skulle vara en tuggummirosa raggarbils cabriolet med texten Barbie på sidan. Jag tror aldrig att det blir ett sådant köp, men det hade varit lite roligt!

20 Comments

 1. Vore jättekul med en sån bil! Jag är lite såld på en corvette!
  Å ja…visst är det Erkers Marie Persson, tror ja ghon heter, som gör dessa fina brickor, och luciatåget…har ju sett det i Tällberg, och även träffat Marie som ju står där i butiken. Vill också ha detta luciatåg…..nu måste jag googla på det!
  Ha det fint!
  Kram
  Susjos recently posted..Glad måndag

 2. Det hade varit nåt, en snygg rosa cab 🙂
  Mitt drömfordon just nu är en mopedbil, annars har jag aldrig brytt mej om vad jag tar mej fram i, bara jag kommer fram.

 3. Glömde att tala om att vi haft jänkare också, flera modeller men inte raggarbilar. Dessutom gömde jag att skriva att jag är ENORMT AVUNDSJUK på att du måste ut i alla väder på grund av att du har hund. Vi hade tre hundar under 44,5 år och den sista, Santos, dog 13/9 2020. Skulle gladeligen ge mig ut i kyla, snö och halka eller ösregn och storm om vi hade honom kvar…..
  KRAM/Susie
  Susie på Stjärnarve… recently posted..FEM FREDAGSFRÅGOR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: