Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Om jag ska börja simma.

Inlägget är i reklam för Kaiserin.

Som en del i min ätstörningsbehandling är ett av målen att jag ska börja med någon hobby. Jag har funderat från och till i över ett år nu snart. Vad har jag för saker som skulle kunna generera i en hobby åt mig? Fotografering och skrivande är ju en sak, men jag känner inte att tiden finns till det i lika stor utsträckning som jag vill egentligen.

Så då har jag funderat på någon form av idrott, jag behöver något där jag inte blir triggad och här är svårigheten enorm. Hur jag ska kunna träna utan att tänka viktnedgång? Kan man ens göra det känner jag. Nu vet jag att andra tränar så, men de är friska. De har inte en sjukdom som medför att man tänker på svält och svältmetoder om och om igen.

Det jag funderat på är simning samt att börja rida. Simning kanske skulle vara lättast eftersom det inte är allt för långt till simhallen härifrån och i vattnet finns ju fördelen att du lätt kan känna dig tyngdlös. Jag har tittat på lite baddräkter och kommit fram till att jag skulle behöva en, vita är verkligen fina men jag tänker att svart är bättre. Jag minns nämligen hur det var när vissa hade vita baddräkter i simhallen som barn och du därav såg rakt igenom. Något sådant vill jag inte råka ut för som vuxen, så det får bli svart. Tidlöst och enkelt, men också något som funkar för alla. Jag gillar svarta helt enkelt. Det finns så klart en uppsjö med bikinis också, men jag är inte bekväm med att bada i bikini i badhus. Det blir alldeles för mycket hud som syns med den saken, men det betyder ju inte att jag inte tycker det är jättefint. På Kaiserin finns ett stort utbud med baddräkter och bikinis i mycket bra kvalité. Jag kan verkligen rekommendera dig att gå in där och titta, jag tror nämligen att du kommer bli mycket nöjd och hitta baddräkten eller bikinin just för dig.

4 Comments

  1. Du har inte funderat på att träna med Skilla via Brukshundsklubben? Jag tycker det är väldigt roligt och det finns så många olika kurser. Bara ett tips. Det bästa är om man är med i en träningsgrupp sedan efter avslutad kurs. Nu vet jag inte hur utbudet är hos er dock.

    Simning är bra för hela kroppen och det är avkopplande att simma. En del tycker det är tråkigt men jag gillar det för att man kan tänka på allt eller inget.

    Hoppas du hittar något som passar dig,.

    1. Har funderat men inte blivit av det kanske skulle vara något för mig ?. Kanske ska ringa och prata med brukshundsklubben och se om det finns något för oss två. Tack för tipset ❤

  2. Haha… dom baddräkterna är inget för mig. Skulle nog behöva gå ner 30 kilo först. Känns lite som ett sjukt ideal att vara så smal. Men visst, de har snygga kroppar. Men jag vill inte ägna mig åt att banta för att få bada. Köpte en baddräkt igår på Stadion, en för simning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa