fbpx
Dark Mode Off / On
Kläder

En mössa från Fjällräven, köpt på Byxshopen i Falun.

Förra måndagen var jag med Björn ner på stan. Vi hade med oss Skilla och gick runt, det var nämligen dagen innan olyckan och jag kunde därmed röra mig obehindrat. Hur som haver så sa jag till Björn at jag ville kika in på Byxshopen, då jag sett en jättefin mössa från märket Fjällräven på deras Instagram. Jag frågade om det var okej att Skilla följde med in, men då buren så Björn kunde titta tillsammans med mig. Det gick jättebra, den butiken är helt fantastisk med trevlig personal och jättefina kläder.

Jag hittade mössan, och det blev ett köp! Det är första gången jag köpt en märkesmössa, men så är jag också sådan som har svårt för mössor. Så när jag väl såg en som föll mig i smaken, så var det bara att slå till. Jag är dessutom medlem hos Byxshopen så jag fick en härlig rabatt på mössan.

Ett tips till dig som besöker Falun är att gå in en sväng på Byxshopen, det är ett helt fantastiskt utbud och så bra personal.

17 Comments

 1. Älskar mössan. Den är riktigt fräck! Har Fjällrävens Kånken och den har cirka 10 år på nacken. Ibland lönar det sig att spendera lite mera på grejer, för de håller faktiskt ofta längre.
  Hoppas du har mycket glädje av din fina mössa. Ser fram emot ett bildbebevis när du bär mössan:-)

 2. Vad kul att du fick tag i mössan 😀. Bra med rabatt åxå. Samma här. Är inte vän med mössor. Dem åker upp, förstör frisyren. Så jag har gett upp med mössa 🙂.
  Kul att du hitta en mössa som du trivs i 🤗.

  Vad är Byxahopen för butik??

  Hur är det med dig??

  Ta hand om dig & krya på dig❣️

 3. kul att det gick bra att skilla fick hånga med in. sånt är så viktigt att det är trevlig personal. tyvär ör det så att det är ofta personal inte ör trevliga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: