fbpx
Dark Mode Off / On
Böcker Doula Hjälpmamma & kursledare

I like free stuff, and i cannot lie.

Förra veckan följde jag med Björn till Tippen igen. De har en hörna där du kan lämna saker som fortfarande är fullt fungerande till andra gratis. Den där lilla hörnan går jag gärna till, och ibland gör man fynd. Som dessa två böcker ovan, den ena boken har jag påbörjat att läsa för några år sedan på stranden. Ferry Tales och har som plan att försöka läsa ut den, utan press att lämna tillbaka denna gång. Sedan tog jag boken Gravid som passar perfekt för mig som doula och hjälpmamma.

10 Comments

  1. Björn Ferrys bok skulle jag kunna tänka mig läsa även om jag har lite svårt för “idrottsböcker”, men han har ett kul sätt att förhålla sig till saker och ting. Men inte skulle jag kunna hålla mig i flera år innan jag läste ut den. Antingen skulle den inte tilltala mig alls – då åker den på loppis – eller så hade jag läst ut den på ett par dagar. Jag har hela mitt liv läst vansinnigt mycket och kan aldrig låta en bok ligga oläst nån längre tid…..
    KRAM/Susie

  2. Så smidigt för alla. På vår tipp kan man lämna saker men får inte ta något för det ska säljas vidare via Lions. Lite synd för en gång såg jag en ursnygg lampfot där. När jag kom tillbaka med resten av mina saker en minut senare var lampfoten borta. Bara en anställd hade varit där inne…

  3. Det är så bra att kunna återvinna. och att det kommer till nytta för någon annan. Hoppas du får både glädje och nytta av dina saker.

  4. Ferry tales står på min bucket list. Killen är hur sympatisk som helst och har verkligen gjort det bästa efter han slutat med skidskytte. Älskar hans torra kommentarer full av humor. Bra fyndat där.
    Hans fru Heidi Andersson är förresten också världsmästare, fast i armbrytning. Dom bor i byn Ensamheten. Ett av de företagen jag jobbat för anlitade Heidi just för att bryta arm med kunder. Självklart slog hon alla. Hon är lika trevlig som hennes man.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: