Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Specialpedagog

Present till ombud i Lärarförbundet Falun.

I måndags så såg min kollega att jag och hon som är ombud (jag är skyddsombud) fått present från vårat fackförbund Lärarförbundet här i Falun. Det innehöll ett presentkort på 150 kr hos Akademibokhandeln. Verkligen så roligt! Perfekt med något fint därifrån så här till julen.

Tusen tack Lärarförbundet i Falun!

21 Comments

  1. En helt perfekt present, speciellt med tanke på att Akademibokhandeln har så mycket annat än böcker. Där hittar man alltid nåt roligt.

  2. Så roligt att få ett presentkort lagom till jul. Akademibokhandeln har ju så mycket olika böcker man kan köpa. Hoppas du hittar något fint för presentkortet. Härligt att du får uppskattning att du är skyddsombud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.