Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord. Skilla vår mellanpudel

Lördag, fransar och trötthet.

Jag ska inte påstå något annat än att jag varit extremt trött idag. Åkte till Borlänge och fick mina fransar fixade. Sedan begav jag mig hemåt, åt lite lunch med William och tittade på lite serie och så pang bom somnade jag och Skilla på soffan.

Man skulle ju kunna tro att efter några timmars sömn är jag utvilad och en sådan sak gäller nog de flesta normala människor. Men jag har aldrig fungerat helt normalt så jag är lika trött ännu!

Tur att det endast återstår två arbetsdagar nästa vecka. Sedan går vi: jag, William och Skilla på ett härligt jullov. Det förtjänar vi verkligen.

Hoppas du får en fin lördag!

8 Comments

  1. Så skönt att julledigheten inte är så långt borta för den är dig väl unnad. För min del återstår tre dagar men det går det med.

    God helg!

  2. Jag har aldrig haft en franstid i hela mitt liv, men fotvård, det är något som gillas hos mig. När jag nu kommer till 😉
    Tror nog att många är trötta överlag i detta mörker.
    Kram!

  3. Älskar bilden. Det ser ut som om Skilla har mumsat i sig jultomten – till hälften alltså.
    Den här årstiden gör automatiskt att man är trött jämnt. Det räcker inte med fyra-fem timmars dagsljus…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa