fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Är klapparna klara för dig nu?

Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej de är inte helt klara ännu. Skillas är beställda och jag har köpt lite annat, men har fortfarande kvar en del. Det gör inget, jag tycker om att gå och julhandla det sista den 23/12.

14 Comments

  1. Har precis slagit in den sista klappen. Det var till våra snälla grannar som hjälper oss när vi behöver nån med lite mer styrka. Som att bära in nya tvättmaskin, men även till att ploga parkeringen utanför garaget.
    Dom är så gulliga – och så dök dom upp igår med en tulpanbukett och choklad. Det var så man fick skämmas. Dom ska ju inte ge oss nåt, vi ska ge dom! Deras 3 grabbar har redan fått en massa CD´n med rockmusik av Rolle, så det var avklarat. Nu var det bara dom själva kvar och det var lite trist att dom hann lämna över sitt innan vi hann få deras klapp klar.
    Sen har dom farmor (änka efter vår hustomte) boendes mitt emot, men hon ska bara få en blomma och ett julkort, så det behövs inte slås in.
    Men jag älskar att slå in julklappar och oftast blir paketen betydligt snyggare än innehållet. fniss Ibland undrar jag vad mottagarna tänker. Dom som fått tidigare vet ju hur jag är, men dom som får paket första gången blir nog lite besvikna…..
    KRAM & GOD JUL/Susie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: