fbpx
Dark Mode Off / On
Specialpedagog

Jullov är här!

Idag gick jag på ett efterlängtat lov. Jag kommer vara hemma tills 10/1-2022, men om jag börjar behandling då eller ska tillbaka till jobbet vet jag inte. Det är nämligen så att jag någon gång i mitten av januari börjar min dagvårdsbehandling för min ätstöring.

Hur som helst idag har eleverna sjungit, min chef gav oss en julklapp i form av godis, verkligen uppskattat och sedan fick vi presentkort från kommunen.

Nu börjar alltså julen 2021, helt galet någonstans att det snart är slut på detta år! Tycker det kom och gick väldigt fort.

16 Comments

 1. Presentkort är alltid bra, för då kan man välja själv vad man vill ha. Så som du längtat efter jullov, nu är det här. Hoppas du kan varva ned och njuta av ledigheten. Å snart får du behandling mot din ätstörning – en bra början på det nya året tycker jag.

 2. Vad skönt med lov och vila. Äntligen, va?!

  Kan tänka mig att det både kommer lägligt, med tanke på smittspridningen, och är välbehövlig, med tanke på den intensiva hösten. Vet du redan nu hur du ska hämta andan (sömn, promenader, loppisbesök etc)?

  Vad innebär dagvårdsbehandling? Kommer du åka till en mottagning varje dag eller kommer du få stöd hemma hos dig? Hoppas du kan få den hjälp du behöver för att hitta tillbaka igen.

  Vila massor och var snäll mot dig själv. ❤️

  1. Åh ja helt magiskt.

   Dagvårdsbehandling betyder att jag under tolv veckor, fem dagar i veckan kommer gå till ätstörningsenheten här i Falun. Jag kommer äta mellanmål, lunch och mellanmål samt arbeta med tankar och annat 😊

 3. Ja jag kan inte heller riktigt förstå att vi nu är så nära jul. Jag tyckte ju att år 2021 nyss hade börjat. Känner lite som dig att det kom och gick i en väldans fart 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: