fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Bästa åldern för att…

Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Följa din egen väg, förverkliga dina drömmar, eller göra precis det du vill är precis där du är här och nu. Låt inte åldern vara ett hinder för dina drömmer. Visst det finns saker som sätter käppar i hjulen, men våga det du vill. Låt dock inte åldern vara det som inte får dig att uppfylla något, omständigheter kan absolut göra det men åldern? Den är bara siffror och årtal.

6 Comments

  1. Åldern tar ut sin rätt heter det, men jag håller med dej, så länge man är frisk så är åldern bara siffror.
    Sv, det är inte mycket julTV för mej heller, min brorsa sa alltid dumburken och i viss mån kan jag hålla med, för de som sitter ensamma är den ett bra sällskap men annars kan man lägga tiden på så mycket annat roligt eller prata med varandra.

  2. Ålder är verkligen bara en siffra. Allt handlar om vilka förutsättningar man har. Är man frisk och i god form kan man leva aktivt långt upp i åldrarna.

  3. Du har helt rätt – åldern är bara en siffra. Å om kroppen hänger med ska man absolut sikta högt och följa sina drömmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: