Ett dalaliv Hemma hos mig Högtider & födelsedagar Skilla vår mellanpudel Tonårsbarn

Årets julklappar.

Skilla var den som fick flest julklappar. Med godis och leksak från sitt hunddagis. Godis, leksak och aktivitetsleksak från mig. William fick hörlurar till mobilen som han är helnöjd med.

Jag fick det på bilden ovan. En kalender från Björns farmor, den har jag nu fått i flera år och fullkomligt älskar den. Av William fick jag en jättefin muminkanna, och från Falu kommun julklapp som var ett Falu kort som används här i stadshandeln köpte jag en Dalahäst (Sverige hästen) från Dalarnas design of Sweden.

Blev så klart jätteglad, och älskar verkligen att både ge och få saker.

20 Comments

 1. William känner sin mor väl:-)
  Har aldrig sett en vit dalahäst. Vet inte om jag gillar den faktiskt. Men huvudsaken är ju att du tycker om den:-)
  BP recently posted..Onsdagsmix

 2. Allt på bilden var verkligen du 🙂 De där kalendrarna minns jag allt. Har haft dom för flera år sen. Muminkannan var verkligen supersöt. Han känner helt klart sin mamma.

 3. Snyggt val av dalahäst! Var längesen jag ägde en själv, men de är väldigt dekorativa.

  Precis som du tycker jag mycket om Scouternas almanacka, den för tankarna till gamla skoldagar. Tror vi hade en sån i klassrummet, eller om vi hade en hemma. Inte ofta man ser den typen av almanacka längre. Synd, faktiskt. Den har sin charm och det känns speciellt att riva av dagarna.

  Äger ingen fysisk almanacka nu och det gör det svårare för mig att hålla koll på dagarna. Namnsdagarna är definitivt som bortblåsta.
  Sandra Jönsson recently posted..Origami – så viker du en vacker snöflinga i papper

 4. Så fina julklappar du har fått. Sverige hästen är så fin och mumin kannan också. Håller med dig att det är så roligt att både ge och få julklappar.

 5. vad myssigt o få det man vill ha. vi bytte inte så mkt julklappar i år det var nig min systerdotter som fick mest julklappar och hon va helt exalterad då hon fyller 3 nästa år 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: