Kläder

Några nya plagg – Meandi.

I lördags åkte jag hem till min underbara vän Lisa. Träffade hennes fina barn Alice och Calle, drack kaffe och kollade på kläder. Det är nämligen så att Lisa börjat sälja Meandikläder. Hon finns på Instagram under namnet lisas.meandi. Jag fick hem tre jättefina plagg imorse via Early Bird. En klänning, en poncho och en tröja. Helnöjd är jag!

7 Comments

  1. Här gillar jag nog mest det fina hjärtat som hänger på garderoben. Svart har aldrig varit en favo färg för mig, speciellt inte under vintern och definitivt inte under våren. Men huvudsaken är ju att du trivs i färgen.

    BP recently posted..Onsdagsmix

  2. Så fint… Roligt med lite nytt ibland. Har aldrig handlat därifrån men det beror nog på att jag inte känner någon som säljer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: