Kläder

Tradera shopping nya Johnny Bulls skor.

Jag har länge tänkt att ett köp som behövs till mig är nya skor. Mitt senaste skoköp vad för flera år sedan? Jag skulle vilja säga 2017, men är inte säker till 100% på saken men tror det. Hur som helst hittade jag två par skor av olika säljare, men med samma märke och olika modeller för runt 200 kr paret. Så jag slog till, kändes extra bra när jag såg vad nypriset är för detta märke.

Hur som helst är jag helt kär i de med kort skaft och använt dem flitigt sedan min födelsedag i fredags. Äntligen lite fina skor, och till överkomligt pris för någon som tycker det är skittråkigt art handla skor!

Kan tillägga att de ena paret aldrig är använt och det andra använt fåtalet gånger. Bilden gör inte skorna helt rättvist, för de ser verkligen oanvända ut i verkligheten.

7 Comments

  1. Vad roligt att du kunde hitta dessa skor till ett bra pris. Det är aldrig fel att köpa skor på tradera då man kan finna fina skor där. Sen är det ju bra för vår planet att handla second hand och inte bara nya kläder eller skor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: