Hemma hos mig Städa

IKEA Kallax, lådor och tvättförvaring.

I tisdags åkte jag med Björn till Borlänge. Jag sprang in på IKEA där jag träffade på min vän Lena helt spontant. Var jättekul att se henne eftersom senaste gången var 2020. Vi småpratade lite innan jag skyndade mig i väg för att hämta fyra lådor jag beslutat att sätta i min Kallax jag fyndat på Marketplace. Min tanke var nämligen att ha fyra lådor för tvätten i den, och vet ni? Jag är helnöjd, en låda för vitt, en för svart, en för färgat och sista för övrigt. Helt perfekt verkligen!

Vi var även förbi Dollarstore och Citygross i Falun efteråt. Där handlade jag lite smått till hemmet. Men perfekt med lite mindre summor att betala ibland för bra produkter.

3 Comments

 1. Bra att det ibland kan gå lätt att skapa ordning.
  Det underlättar att det blir gjort och man vinner så mycket på det.
  👏

 2. IKEA har mycket bra grejer & det är inte dyrt. Vi ska dit idag. Får se vad vi hittar 🙂.
  Smart att ha en låda för mörkt, en låda för vitt osv i tvätten 👍. En dag vill jag har påsar för mörkt, vitt osv i tvätt.
  Vad bra att du blev nöjd! 😃👍

  Dollarstor kan man alltid hitta något. Saker som behövs & inte behövs 😅.

  Ta hand om dig❣️🤗

  Jessifri85 recently posted..April väder. Hela dagen på språng

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: