Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Ätstörningar

Ätstörning: Tillbaka på jobbet.

Nyss kommit hem har avklarat två dagar på jobbet. Är helt slut får jag medge, känns i huvudet och kommer alldeles strax somna. Det har kanske inte varit som jag tänkt mig. Kanske blir det bättre? Jag hoppas det, jag lär väl inte känna precis så här speciellt länge?

Jag har i alla fall hunnit med lite arbetsuppgifter och det känns bra. Lite som att jag åtminstone fått känna att saker går framåt.

Men ätstörningsrösten är på mig hela tiden just nu, och min presenterare jävlas som bara den. Jag har svårt att säga nej, och när jag försöker känner jag mig överkörd. Då kickar presteraren in och vips står jag där helt slutkörd. Det är svårare än man kan tro att stå upp för sig själv, när ingen lyssnar.

4 Comments

  1. Att komma tillbaka till jobbet efter en såpass lång sjukskrivning är ändå tufft. Små, små babystep framåt så kommer det gå bra.

  2. Din kropp är inte van att jobba. Du kommer vara trött efter arbetsdagarna en tid framåt. Men det kommer att bli bättre ❤️.

    Ring ABC Dala om det blir för jobbigt. Det är ju ändå dem som kan ätstörning & förhoppningsvis kan leda dig rätt.

    Ta hand om dig. Kram❣️??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa