Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Ätstörningar Tipspromenad Tonårsbarn

Ätstörning, livet och söndagar.

Nyss vaknat på soffan hos Björn. Har varit ute med Skilla. Nu ligger hon ihopkurad på min mage. Jag känner att min matdag igår inte var något vidare så därför har jag nu ätit frukost och ska se till att äta mina mellanmål. Det här kan verkligen ställa till det för mig som ätstörd jag måste hålla på målen!

Idag står det på William är tillbaka på schemat! En hel vecka har han befunnit sig i Tyskland men nu är han hemma om bara ett par timmar längtar ihjäl mig.

Det är även Tiskpromenad (tipspromenad runt Tisken) och så ska jag med Björn till Borlänge. Solen skiner men det är minusgrader, hoppas det vänder så snön försvinner snabbt så vi får vår nu! Gärna innan påsken!

13 Comments

  1. Alla dagar blir inte bra, men fokusera på de som fungerar istället. Just det där med mat är så svårt. Jag äter hela tiden speciellt då jag inte mår så bra. Kan ju inte sluta äta utan vi båda måste lära oss äta lagom mycket. Du kommer lyckas med detta, och låt inte nåt bakslag slå ut dig. Kram

  2. En dag är inte hela världen, men fler får du minsann inte slarva. Tänk på Williams framtid, allt du vill orka med där!

  3. Vad mysigt att skilla låg ihop kurad på din mage, det är så mysigt när ens husdjur gör så. Vad roligt att William kommer hem idag efter en vecka i Tyskland, jag kan tänka mig att han har mycket att berätta efter resan. Så kul att ni ska på tipspromenad, det är väl den som du brukar vinna va? ?

  4. Hej, så synd att hjärnspökena ska behöva bli så dagen efter, men bra att du ändå vet vilka steg du kan ta till så du mår bättre ändå. Mysigt med Skilla på magen

  5. Vintern verkar aldrig ta slut.
    Viktigt att få in vanan att äta, inte hoppa över några mål.
    Inte för att jämföra mig med Dig och Din ätstörning, men efter min senaste magsjuka så har jag svårt att äta, vill helst inte äta alls eftersom jag är så rädd att börja må dåligt gen, så lite kan jag förstå Dig.
    Kul att Du får hem Din son idag <3
    Lycka till på tipspromenaden.
    Till Borlänge hoppas jag komma i sommar.

  6. Duktigt att försöka hålla på måltiderna! Det är inte alltid det lättaste om man har ätstörningar i bagaget. Hoppas du har en härlig söndag och får det trevligt i Borlänge!

  7. Undrar vad Skilla tänker på/drömmer om…
    Kul med lite planer för dagen. Sedan har du ju en reseberättelse att se fram emot också. Gissar att William har mycket att berätta från sin resa till Tyskland.

  8. Mysigt att Skilla ger dig närhet & trygghet ?. Man kan bara göra det bättre.
    Kul att William kommer hem & är med dig. Trevligt att gå tipspromenad ?. Så skönt när solen skiner. När jag nu la mig. Så var det +3. Så hoppas att den riktiga våren är på gång ?.

    Ta hand om dig! Va rädd om dig❣️?

  9. Hoppas ni hade det trevligt på tipspromenaden och vad roligt att William kom hem idag från Tyskland. Jag kan faktiskt erkänna att jag kan vara dålig på att äta frukost men riktigt bra att du åt det. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa