Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Städa Tonårsbarn

I doften av ett nystädat hem.

Så har jag jobbat sista dagen innan påsklovet. Jag medger att jag stupade på soffan, tittade på lite Outlander och somnade sen. William frågade om jag kunde tänka mig att städa hans rum mot att han fixade middag.

Det gjorde jag, det var nog bland det värsta jag gjort men ingen är nog gladare än jag att det blev gjort. William är nämligen totalt ointresserad av att städa, men det är hans rum och hans uppgift anser jag. Nu föreslog han att jag skulle göra detta om han fixade middagen så absolut. Men efter detta funderar jag skarpt på att börja städa där trots allt… Det var rena rama skattkammaren där om man kan säga så…

Hur som helst då jag ändå städade fortsatte jag med resten av hemmet, och nu ligger jag här och bara kopplar av i doften av ett nystädat hem, det kan man kalla att njuta!

Middagen var förövrigt jättegod! Han är fantastiskt bra på att laga mat min son. Jag älskar honom något enormt!

4 Comments

  1. Så skönt med påsklov. Jag är ledig imorgon och sedan jobbar jag hela påsken så det blir en intensiv tid för mig. Tyckte ni gjorde en bra deal måste jag säga. Hade också tagit det erbjudandet om något av mina barn erbjöd sig att laga någon god mat. Funderar ofta på att börja städa tonåringarnas rum men jag tycker att jag gör dom en björntjänst. De måste ju lära sig att hålla ordning. Dottern gillar inte när jag städar hennes rum för jag lyckas alltid städa bort just den viktiga saken som hon ska ha just då. Nu för tiden gör vi det tillsammans istället. Älskar doften av nystädat!

  2. Tycker det var en bra deal. Du älskar ju att städa, eller rättare sagt du berättade ju att städning är en slags terapi för dig för att ”bekämpa” ätstörningen du har. Men den här dealen tycker jag är helt okej.
    Å då du alltid berättar att ditt hem doftar efter städningen, så kan du väl göra lite reklam för medlen du använder. Jag är som William – hatar städa. Så jag vet inte ens vilka rengöringsmedel man ska använda och som doftar gott.

  3. Ett nystädat hem är allt en underbar känsla. Just nu har vi halva förrådet i vårt vardagsrum. Dom renoverar skyddsrummen, och vissa saker var lättare att slänga in i hissen än att bära bort till vårt låneförråd. Nästa vecka kommer en fönsterputsare och fixar utsidan på våra fönster vilket blir kanon. Dom är inte enkla att ta, och då tänkte jag passa på att ta insidan samtidigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.