Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig Loppis & second hand

Att fynda gratis – Ljuslyktor.

Trots min vidriga ryggskott så följde jag med Björn till tippen igår. Jag gick till hörnan för skänkes och hittade en jättefin ljuslykta från Norrgården Design, samt en jättefin pelare att ha blockljus på. Älskar att det går att skänka bort saker på Tippen, och det finns verkligen så mycket fint att ta med sig hem om man hittar något fynd.

7 Comments

  1. Fy för ryggskott. Hoppas att det snart blir bättre ?.
    Jag har inte tänkt på att det kan finnas skänkes saker på tipp. Men ska tänka på det nästa gång jag är där ?.

    Hoppas att helgen starta bra. Ta hand om dig❣️?

  2. Vad bra att du kom ut en stund trots ryggskottet. Jag har inte varit på tippen någon gång och fyndat men hört andra som har. Det är verkligen helt galet vilka saker människor slänger ibland. Helt funktionsdugliga möbler till exempel….

  3. Ja man kan verkligen göra bra fynd och jag tycker det är utmärkt att man kan lämna egna saker som är fina som man inte vill ha, inte orkar sälja men som ändå kan komma någon annan till nytta. Borde finnas fler och enklare sätt att lämna in saker på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.