Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Skilla vår mellanpudel

En helg som passerade.

Jag har tagit det riktigt chill i helgen. Behövde verkligen det, helgen började med att vara chaufför till Björn I cabben. Han var på AW med sina kollegor, sedan hem och kolla på serien Spinning out hämtade Björn på natten och åkte ut till Kniva där jag sov över.

Körde till Torsång på lördag morgon, där Björn köpte plantor till växthuset. Efter det till stan en vända så han kunde handla mat och William kika på byxor.

Stannade sedan hos Björn, på kvällen tog vi en promenad runt Kyrkbytjärn tillsammans med Björns syster Emma och så William. Åt middag efter det och sedan åkte jag och Skilla hem.

Igår var både jag och Skilla så trötta så vi sov, tog några promenader och sov igen. Antar att det var precis vad vi behövde.

Helgen kom och försvann, men den var innehållsrik ändå.

8 Comments

  1. Nu är jag tillbaka igen efter ett ofrivilligt avbrott från både livet och bloggen skulle man kanske kunna säga… Hoppas du har haft en skön helg och känner dig i alla fall lite piggare efter skönhetssömnen? 🙂

  2. Helgerna brukar försvinna med en rasande fart tycker jag. Hinner knappt blinka förrän den är över. Lugn men mysig helg verkar det som.

  3. Så skönt med en chill helg, det är verkligen behövligt ibland! Låter som du haft det bra, kul att agera chaffuör ? Typ så har jag gjort idag, bara vilat. Behövligt!
    Önskar dig en fin vecka nu ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.