Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Dagar, tankar & livet.

Det är verkligen på väg in i försommar nu. Värme, sol och klänningsväder. Det är ledig dag eller som jag hörde på radion att de sa: ”kortvecka alltid lite extra kul då att få spendera tid tillsammans med familjen.

Vi, alltså jag och Skilla sov över hos Björn igår. William är med sina kompisar i Hedemora. Jag och Björn tog en varsin öl, och tittade på Masked singer som vi inte sett klart, Arkiv X som vi går igenom och åt en jättegod grillad middag.

En fin kväll i sin enkelhet. Det är precis vad jag behöver medan jag drömmer om olika saker inombords.

7 Comments

  1. Det är härligt att vi har sommaren framför oss ?. Även om man inte jobbar så infinner sig känslan av att det är helg. I detta fall lång helg ?.
    Så mysigt & gott med grillmat ?. Ibland räcker det enkla fast det blir stort med känslor ❤️

    Ta hand om dig! Kram❣️?

  2. Med andra ord så gick det ingen nöd på dig:-) Bra där.
    Älskar bilden med Skilla! Hon ser ut som en ”hundsoldat i givakt”.

  3. Så himla härligt att det äntligen börjar kännas som sommar! Men idag har det varit regnigt och tråkigt här så hoppas på lite sol snart ? Skönt med kort vecka & att få umgås extra med familjen! låter som ni fick en fin kväll ?

  4. Härlig dag du har haft. Arkiv X är det länge sedan man såg men kanske ska kolla på det någon gång när man inte riktigt vet vad man ska titta på. Minns när det gick på tv4 tror jag det var.

  5. Ja det märks verkligen att sommaren är på väg (inte nu då, det regnar hos mig nu.) Men värmen är här. Vad gott med grillat till middag. Det är så gott på sommaren 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa