Bloggutmaning

Är det rätt eller fel att gå in barfota hos någon?

Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det där är en liten gräns. Vid en viss tid på sommaren är det okej. Ni vet när sandaltider men innan det är ju gränsen kanske inte helt självklar.

4 Comments

  1. Hmmm, eftersom jag alltid tar av strumporna samtidigt med skorna, så måste jag nog säga att det är ok året om. Men det kanske inte var så du menade?

  2. Går inte ens barfota hemma hos oss. Så nej, jag skulle inte vilja gå in barfota hos någon. Undantag på ett hotell som ligger på stranden i Thailand;-)

    BP recently posted..Glad måndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: