Porslin

En gåva i form av: Gustavsbergs Adam, sockerskål.

I måndags när Björn fyllde år så var vi till hans farmor och firade hans dag. Vi åt mat, fika och spelade bockia. I alla fall så pratade jag med Björns farmor om Gustavsbergs Adam, varpå hon sa att jag har en sockerskål med den kom ska du få se. Så följde med och sa: åh så fin! Jag älskar ju porslin ni vet, då sa hon att jag fick den av henne. Blev verkligen så glad! Hur fin är den inte? Underbara Adam är ett av mina favoritporslin!

9 Comments

 1. Så roligt att du fick den. Jättesnällt. Även om inte jag samlar porslin på samma sätt tycker jag det är så roligt att se allt du visar upp.

 2. Mysigt födelsedagsfirande ni hade. Vad snällt att du fick sockerskålen av henne. En sådan gest man blir väldigt glad över. Jag har inger favoritporslin och jag förstår varför Gustavsbergs Adam är ditt. Så fint ju.
  Hannas krypin recently posted..Har du vaknat än?

 3. Gud vilken fin skål, en sån hade man velat ha själv hemma. Men jag får väl försöka hitta en i en butik 🥰

 4. Så himla fin den är. Förstår att du blev glad när du fick den av henne. Man blir ju alltid så glad när man får något av en annan och speciellt något man verkligen gillar.

 5. Det lät som ett riktigt trevligt födelsedagsfirande! Bockia var längesen jag spelade, men det var kul. Så himla gulligt av Björns farmor att ge dig sockerskålen. Den är jättefin, så jag förstår att du blev glad😊
  Lillan Kind recently posted..Något efterlängtat

 6. Så gulligt att Björns farmor att ge den socker skålen till dig 😊. Då känner man verkligen att man tillhör den andras familj 🥰💗.
  Trevlig kväll ni hade.

  Ta hand om dig! Kram❣️🤗
  Jessifri85 recently posted..En sån dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: