Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Porslin

Rörstrand – Mon Amie salladsskål.

Jag hade återigen lite presentkort på Åhléns. Så köpte en jättefin salladsskål av märker Mon Amie. Jag har ju massor redan med Mon Amie så det föll sig naturligt med även stor skål.

Älskar verkligen presentkort. Det är ljuvligt att handla gratis.

12 Comments

  1. Den fick jag i morsdagspresent för två år sedan och har använt den så mycket. Perfekt till varma pastarätter och liknande också.

  2. ja gratis är alltid gott. Stora skålar är alltid så bra att ha, kan ju användas till så mycket. Har lite dåligt med sådant tyvärr.

  3. Fin skålen är. Ja det är väldigt bra när man har presentkort för att handla för. Då kan man köpa något man kanske inte skulle prioritera annars.

  4. Åh så kul med presentkort på Åhléns, där kan man ju alltid hitta sig något fint! ? Otroligt vacker salladsskål!! Älskar det mörkblåa fina mönstret mot det vita. Blir så sugen på att byta ut vårt porslin!

  5. Gratis är alltid trevligt, är det fortfarande via Norstat som du får presentkorten? Jag är lite dålig på att svara på undersökningarna. Bra att du kan fortsätta köpa porslin i samma serie.

  6. Jättefin skål ?. Gratis är alltid trevligt. Å presentkort är ju perfekt att använda när man vill köpa något ?
    Ha en fin helg! Kram❣️?

  7. Vilken himla fin skål ? Mon Amie tycker jag är ett så himla fint porslin och jag har kollat på porslin av Mon Amie, men är det billigare på Åhlens? För såg att det var rätt dyrt på cervera 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.