Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Specialpedagog

Ett avslut, en blomma & nya möjligheter.

Ibland kan jag känna att rubriker kan framstå som klichéer. Lite som att någon ska läsa detta och tänka att det är en form av glamourisering. Samtidigt är det kanske lite så det blir med ord. Man frambringar det som känns just nu.

Hur som helst, i onsdags blev jag avtackades på mitt jobb. Jag fick en jättefin blomma från ledningen på de två byskolor jag varit specialpedagog på nu under två år. Nu väntar hösten på nya äventyr och idag fredag är min första semesterdag så härligt det känns. Hoppas denna sommar bjuder på toppen väder. Precis som dessa dagar gör nu så här i juni.

19 Comments

  1. Är inte meningen med rubriker att de ska locka en till att läsa? Samtidigt håller jag med om att de kan vara lite ”klyschiga”. Trevligt med avtackning på jobbet och att första semesterdagen är idag. Vad roligt det måste kännas med en nystart inför hösten med nytt jobb. Jag hoppas så att det blir riktigt bra för dig.

  2. Har faktiskt aldrig tänkt på att dina rubriker är klichéer. Du skyter ju aldrig med nåt, snarare tvärtom!
    Den blomman gick inte av för hackor. En vacker blomma som du förhoppningsvis kan hålla vid liv i flera år.

  3. Låter hur skönt som helst med semester. Själv så är det ca fyra veckor kvar innan jag får gå på fyra veckors semester, evigheter känns det som.

  4. Så är det ofta för mig. Försöker ett summera dagen eller det jag tänkt skriva om. Sen försöker komma på någon rubrik. Rubrik först. Sen inlägg.

    Det är speciellt att bli avtackad. Det blir på riktigt då. Men jag tror att det kommer bli bra i höst på nya jobbet ❤️ För dig. Jättefin blomma ??.

    Ta hand om dig!❣️?

  5. Vilken fin blomma du fick. Så fint av ledningen att visa tacksamhet för det jobb du gjort under dessa två år. Jag själv jobbar två veckor till innan jag får semester då jag har semester hela juli. Jag hoppas också det blir bra väder i sommar. Här just nu regnar det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.