Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Om du tänkt flytta.

Alla har vi någon gång behövt göra det, alla kommer förmodligen någon gång att behöva göra det och ja vad ska man säga. Alla kommer vi en dag att komma i kontakt med saken. Att flytta, du vet. Dagen när du måste ta ditt pick och pack och dra. För mig blir det två år sedan senaste flytt i september. Nu flyttade jag bara ett par meter, men skulle jag flytta längre skulle jag inte tveka en sekund på att anlita en flyttfirma.

Många av er läsare bor i eller kring Stockholm. Därför kändes det helt rätt att skriva om Flyttfirma Peter Åkare i Stockholm som finns där. Du precis som jag vet nog att det inte alltid är speciellt kul att flytta, få ont i ryggen och muskler man inte ens visste om att man hade. Just det där senare, muskler man inte visste om att man hade fy sjutton hur det har känts varje gång jag flyttat. Båda senaste gångerna har det som bränt inne i armen, det har nästan kokat och jag har funderat på om det varit något fel på mig? Men nej, det har bara gjort ont. Därför tänker jag att om det blir en flytt igen någon gång kommer jag betala för en flyttfirma. Det är helt klart värt pengarna, för att slippa värk. Nu har jag visserligen alltid haft helt ljuvliga människor som hjälpt till. MEN sist var det nog ett gäng som undrade om det aldrig skulle bli klart. Ja inklusive mig själv, det kändes som vi bar och kånkade om och om igen. Det var helt sjukt vad vi jobbade på med allt.

Jag tror någonstans på att det är bra att anlita tjänster med proffs, kan man göra detta så slipper man själv stora delar av saker. Dessutom får jag medge att vi borde bli bättre på att vara snälla mot oss själva. Jag tänker att de som jobbar med flyttfirma dels har kunskapen om lyft, men även redskap för saken. Bara en pirra gör ju mycket, men tänker att det inte bli samma sak som när man själv lyfter. Dessutom kan de lasta in allt i en och samma last, och helt ärlig så sparar det ju en hel massa tid. Det du kan göra efteråt är att i lugn och ro plocka upp istället för att göra allt. Så helt ärlig för din egen skull, passa på att anlita en flyttfirma nästa gång du ska flytta. Det är du värd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa