Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Unna dig själv tillskott.

Har du som jag använt kosttillskott någon gång? Det är något jag varit ganska bra på genom åren, dels för att jag många gånger insett att jag behövt lägga till saker då jag haft brister. Men även för att jag helt enkelt märkt att jag mått så mycket bättre av den saken. Till saken hör att jag många gånger till och med märkt att energin kommit tillbaka på ett helt annat sätt efter att ha använt tillskott än innan.

En sak är ju att det ibland är ganska dyrt, det finns absolut massor av olika men priserna gör ju att åtminstone jag inte alltid kunnat köpa kosttillskott i lika stor utsträckning som jag velat. Trots att jag mår bra av att få i mig tillskotten brukar prislappen får mig att helt enkelt dra mig från att handla, det är jättetrist för jag vet att kroppen mår så mycket bättre av att använda sig av just kosttillskott.

Det finns ju en hel del olika tillskott att ta, en av dessa är ashwagandha som är hälsofrämjande, och både går att använda utvärtes och invärtes bruk. Eftersom det är en ört, känns det också väldigt bra. För helt ärligt tror jag absolut på att örter är otroligt bra för oss och något många inklusive mig själv kan ha svårt att ta till oss tillräckligt mycket av. Jag vet till exempel att när det kommer till örter, är det ju något som rekommenderas nästan inom allt. Vid värk, feber eller varför inte trötthet. Ändå trots detta så tar jag inte och ser till att få i mig tillräckligt mycket sådant. Utan istället tar man en gammal hederlig värktablett och sitter sedan där med något som om man har otur kan få dig beroende. Det är ju egentligen helt galet? När man kan ta örter istället som kommer från naturriket och inte är kemiskt framställt.

Jag hittade en produkt som kändes passande för mig SOLID Nutrition Ashwagandha, den skall hjälpa till vid bland annat stress. Just det där med stress kändes åtminstone för mig aktuellt som stundtals kan känna av stress. Det är ju inte helt konstigt i dagens samhälle, där allt ska gå fort och gärna ganska ogenomtänkt. Om en produkt då kan hjälpa mig med den saken skulle ju kännas helt ljuvligt måste jag då ändå säga.

Nej men sannerligen, så gillar jag absolut butiker med bra priser. Ska jag handla så får det gärna vara både billigt men också bra. För det blir för mig i alla fall en vinst i sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa