fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Då var jag helt fel ute!

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Känner mig ganska ofta totalt fel ute. Men idag kanske mest när min kexchoklad fastnade i Selecta-maskinen på jobbet.

10 Comments

  1. Så typiskt sådana ggt och just en sådan gång är man också extra sugen. Jag hade en dag på jobbet förra veckan då jag tyckte att allting bara strukade

  2. Det skulle kunna ha hänt mig med. Allt konstigt inträffar då jag är i närheten. Visst är det lustigt att vissa råkar ut för allt?

  3. Frågorna är många, hur kunde kexcokladen fastna i maskinen. Den andra frågan är vad selectamaskin är för något. Det första jag tänker på är kaffe. Jag som ofta kan känna mig fel kommer inte på något tillfälle just nu.

  4. Tror alla känner att dem är fel ute någon gång ❤️.
    Ja, det var ju inte bra. Kexchoklad 🍫så är gott 😊. Hoppas att du till slut fick ut den.

    Ta hand om dig fina du & va rädd om dig❣️🤗

  5. Senaste gången jag var helt fel ute var på ridlektionen i fredags. Otur du hade när kexchokladen fastnade i maskinen. Ibland kan jag känna mig helt off i huvudet och känna att man hänger inte med på vad som händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: