fbpx
Dark Mode Off / On
Reklam

Rulla fram i stil, med en barnvagn så fin.

Jag vet att många av er som läser min blogg antingen är gravida, försöker på barn eller redan fått sin lilla bebis. Det är inte helt konstigt att ni läser denna blogg heller, det är nog relativt spännande ändå att läsa om någon som både är utbildad Doula samt hjälpmamma i Amningshjälpen. Som det faller det sig ändå relativt naturligt att skriva om barnrelaterade saker och när jag fick chansen att skriva om testvinnaren inom barnvagn kände jag så klart att det var något som just du som läsare skulle kunna uppskatta.

Sidan Barnvagnsguiden är en sida jag skulle vilja rekommendera dig som är på väg att bli förälder, eller redan är förälder. Här får du bra information kring det mesta gällande barnrelaterade saker och även enkel men bra tankar kring vilka produkter som är bäst just dig och ditt barn.

Något jag inte visste om sedan tidigare är att barnvagnen Crescent prestige är den barnvagn som är testvinnare, sådant tyckte åtminstone jag var otroligt intressant när jag själv skulle bli mamma. Det är självklart att den bästa vagnen är vad som just du vill att din dyrbara lilla bebis ska ha. Du ska ändå gå promenader med vagnen, och bebisen och barnet kommer spendera en del tid i barnvagnen, då är det självklart att man vill känna att det är den bästa som man vill använda sig av. Crescent vet jag en hel del personer som haft till sina barn under åren, och min upplevelse har åtminstone varit att de föräldrar som haft den vagn sorten varit otroligt nöjda.

Varför ska man då välja en barnvagn? Är det inte bara att köpa en man gillar, jo så är det väl visserligen. Men jag tror på att det också kan vara betydelsefullt att fundera på vad du söker och i vilken mängd. Vad tänker du är viktigt för dig? Vad vill du ge din bebis. på Crescent prestige är till exempel sitsen bredare vilket medför att det är bekvämare för den lille som ska sitta där senare. Din bebis kommer att spendera en hel del tid i barnvagnen så varför då inte tänka på bekvämligheten för den lilla? Visst är det viktigt med hur saker ser ut, men komfort är i slutändan något som är ännu viktigare, att barnet får känna att denne får en skön stund i sin vagn och att den är en trygg plats som barnet verkligen trivs i.

Sedan är det ju även mysigt att köpa den första vagnen, jag minns det ännu trots att det är över arton år sedan. Det var så spännande att köpa en vagn, att få se den stå och vänta på bebis. Att lite lätt prov-rulla den fram och tillbaka hemma. Att njuta av tiden med att gunga bebis när man gick runt med vagnen på stan senare, en barnvagn är verkligen något som gör hela grejen med tiden som bebis viktig. Den är så himla fantastisk, lägg ner tid på att läsa på om din barnvagn. Välj den som är bäst i test.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: