fbpx
Dark Mode Off / On
Porslin

Muminmuggar 0,4.

Du som läser frekvent vet att jag fick tag på Japanmuggen för några veckor sedan. I samma leverans fick jag även hem de två 0.4 l muggarna med motiv från 90-talet. Så himlafina! De är alltså de gröna och röda på bilden ovan.

5 Comments

  1. Kul att få två extra muggar i paketet 😀👍. Mycket fina. I dem blir det kaffe eller te eller glögg eller varm choklad i 😋

  2. Har verkligen fått upp ögonen på Muminmuggar efter att ha sett dina, så så
    fina!! Känns mycket roligare att dricka ur en fin kopp 🤗 Kul med 90-tals motiv också!

  3. Så roligt att kunna få tag i muggar med motiv från 90-talet. Kan tänka mig att det är rätt svårt att få tag i då det är rätt länge sedan. Alla muggarna är väldigt fina och tycker det är roligt att följa dig hur din samling blir fler muggar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: