fbpx
Dark Mode Off / On
Kläder

En beställning med kläder.

Lisa kom hit och sålde lite kläder med mig. Hon säljer som jag skrivit tidigare Meandi och därmed blev det lite kläder. Ett par leggings, en röd tröja och en i lite grå/grönfärg på tröjan. Är verkligen jättenöjd!

12 Comments

  1. Men oj de va ju riktigt snygga kläder också 🙂 Annars förutom att köpa eller få kläder av vänner så går jag in på Sellpy – fan vad man kan fynda där.

    Jag tror du skulle bli skit snygg i den där röda hoodien, jag vet inte varför men jag kan typ föreställa mig att du är klädd i den ❤️

  2. Superfina kläder du köpte. Dom ser verkligen bekväma ut också. Tycker det är lite kul med sådant, men känner ingen som säljer här nere.

  3. Kul att ni hade Meandiparty igen och att du är nöjd med det som du köpte. Kläderna är verkligen jättefina. Gillar särskilt den röda tröjan. Jag är verkligen svag för rött måste jag säga.

  4. De har jättebra kläder, jag har inte köpt åt mig men köpt flera plagg åt Bellis och varit toknöjd med dem. De har snygga kläder också. Fina plagg du köpte =D

  5. Sköna kläderna ser ut att vara. Den röda tröjan som är lite längre ser härlig ut att ha när det är som nu lite kallare. Har själv aldrig köpt kläder från meandi. Hur ligger dessa kläder i för prisklass?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: