fbpx
Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Hello fresh & To good to go samt Smakbox.

Jag har på senaste veckorna testat lite olika matkassar, det har verkligen varit roligt.

Man får verkligen hem mycket bra produkter för inte jättehög kostnad. Har varit kul och uppskattat. Väldigt bra för mig också som har svårt för mat men nu kommer det liksom bara hem.

14 Comments

  1. Vi testade Hello Fresh för en månad sedan. Recepten var okej men vi fortsatte inte. Dels tyckte vi det var dyrt, dels var vissa portioner i minsta laget och då är vi inga storätare någon av oss. Den största fördelen var väl att man testade nya rätter.

  2. Jag skulle vilja testa hello fresh. Tycker maten ser så god och fräsch ut som kollegorna har med sig till jobbet. Men det blir väldigt dyrt för oss. Det går åt mycket mat här hemma. Skulle vilja veta mer kring vad du tyckte och hur recepten är. 🙂

    1. Man kan testa till ganska bra pris första gången. Jag betalade 49 kr (porto) för tre rätter för fyra portioner.

      Tycker maten var riktigt god! Kommer garanterat laga sånt i framtiden.

  3. Sen är det roligt att testa olika saker också tänker jag. Sådant man kanske aldrig skulle köpa och som är så gott. Det är ändå lite roligt med sådant här kan jag tycka.

  4. Har sjäklv appen to good to go men ej testat och köpa något via den ännu. Hade smakbox och tyckte i början det var bra innehåll men sen upplevde jag att det blev sämre innehåll och det kändes onödigt dyrt.

  5. Kul att du har testat lite matkassar, jag skulle vilja testa smakbox någon gång. Själv använder jag annars en app som heter Karma som cafe´resturanger eller besinstationer kan anväda. Då kan man få köpa gårdagens för billigare pris. En mack 5 minuter från där jag bor använder den och jag har köpt mackor där för då halva priset 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: