Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dagens WordPressfråga #2.

Om du kunde få ditt husdjur att förstå en sak, vad skulle det vara?

Svarar igen på en av WordPressfrågorna då. Om min Skilla skulle kunna lära sig förstå en sak? Så skulle det kanske vara att tala svenska då. Dock förstår hon ju svenska och mitt kroppsspråk så det är egentligen ingen nödvändighet.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: