Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Dagens Jetpackfråga #4.

Nämn en sevärdhet eller ort nära hemmet som du fortfarande inte har hunnit besöka.

Spännande jag har besökt det mesta tror jag? Eller ja, jag har aldrig gått på en guidad tur vid Carl Larssongården visserligen, det får bli det då.

4 Comments

  1. High Chaparall helt klart. Kommer aldrig åka dit heller ?
    Finns säkert fler men det är det jag först kommer och tänka på.

  2. Ett besök på Carl Larsson Gården kan du kombinera med att hälsa på Paula som ju bor där.
    Visst blir man aningen hemmablind. Här i nollåttaland finns ju sååååå många ställen jag inte besökt…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa