Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Dagens Jetpackfråga #7.

Vilka böcker vill du läsa?

Böckerna ovan köpte jag för att gå ur en bokklubb.

Jag föredrar självbiografier men även böcker med fokus på läkande eller där man kan lära sig mer kring hur var och en av oss funderar. Min uppfattning är att många tror att vi är så unika, fast egentligen beter vi oss mer lika varandra. Så då får man en ganska bra bild av människor interaktion och liknande i böcker. Sådant finner jag spännande.

8 Comments

  1. Jag är allätare vad gäller böcker. Gillar både självbiografier, deckare, chiclit, och faktaböcker. Du har nog rätt i att vi är lika. Läste någonstans att de man stör sig mest på är de som är mest lika en själv. Huruvida det stämmer vet jag inte. Eller jag hoppas att jag inte är som de jag stör mig på. Hujedamig…..

  2. Håller helt med dig om att självbiografier är de bästa böckerna! Ja tänker man efter är vi nog mer lika varandra än vi tror! Ha en fin söndag nu! Kram <3

  3. Jag längtar efter sista delen om de sju systrarna. Bland de bästa böckerna jag läst. Läser en del fakta men då mot personlig utveckling, men även om kristaller osv.

  4. Här är vi för ovanlighetens skull helt olika. Men jag kan tipsa om några deckare som Fexeus skrivit tillsammans med Camilla Läckberg.

  5. Håller med om att självbiografier är väldigt kul att läsa eller lyssna på, det är något både jag och mannen båda tycker om att lyssna på så det blir några av den typen. Just nu har vi ingen så tips mottages välkommet

  6. Jag själv gillar också självbiografier. Jag själv läser en del fantasy men även kriminalromaner gå också bra. Just nu lyssnar jag mest på ljudböcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.