Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Dagens Jetpackfråga #13.

Något på din ”att göra-lista” som aldrig blir gjort.

Det beror lite på vad aldrig menas. För jag gör alltid det jag ska i sinom tid, nu menar jag i hemmet. Ska jag städa så blir det gjort, ringa samtal utföra aktiviteter. Men något som jag lätt skjuter på så det känns som aldrig är väl i så fall att äta regelbundet… Jag vet att det är viktigt för mig, men jag skjuter gärna upp det så det sen inte blir gjort.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.