Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dagens WordPressfråga #12.

Hur förändrar döden ditt perspektiv?

Vet inte om det är en konstig översättning? Eller ens riktigt vad WordPress menar med denna. Men hur döden förändrar mitt perspektiv? Jag antar att det är att jag rädslas över den. Döden är definitiv det finns liksom inget mer än dit, vi ska alla dit och precis som alla av oss föddes så kommer alltså döden sen. Obehagligt på något vis, det fanns ett liv innan oss och det kommer finnas ett efter oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: