Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dagens WordPressfråga #17.

Behöver du en paus? Från vad?

Ja en paus skulle vara skönt från människor som likt iglar suger ur all energi jag har. Det skulle vara skönt med att ha fler människor runt mig som gav energi istället för tog den. Men kanske det är på väg åt rätt håll? Det vet bara framtiden.

4 Comments

  1. Ett litet tips här – undvik att umgås med energitjuvar. Även om de försöker ge sig på dig, ignorera och strunta i dom.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: