Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dagens WordPressfråga #19.

Skriv om ditt drömhus.

Födelsedag och annat har gett några dagars paus från frågorna. Men på det igen då. Mitt drömhus? Jag skulle vilja bo på landet, gärna med inhägnad gård så Skilla kunde springa fritt, kanske skaffa mig någon mer hund? Kanske en katt? Jag skulle vilja ha höns och kanske getter som kunde gå runt på gården. Ett litet land att plantera blommor i.

Kanske är det mest gården jag lägger fokus på nu? Huset skulle jag inreda efter mitt eget tyckte och smak. Men det är utemiljön jag längtar efter med ett hus.

2 Comments

  1. Är uppväxt i en håla på landet, så den längtan har jag inte. Och jämfört med arbetsbördan i ett hus med trädgård är livet i en lägenhet rena drömmen:-)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: