Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Dagens Jetpackfråga #22.

Har du någonsin brutit mot lagen och inte åkt fast, i så fall hur?

Tror jag gjort det många gjort, någon gång varit dum? Nog att göra något man inte ska i trafiken. Det har varit av misstag, jag kör till exempel aldrig för fort, men någon gång råkat göra något man inte får absolut. Så i trafiken… Kom på, som tonåring skjutsade jag vänner på pakethållaren som ett exempel.

1 Comment

  1. Måste väl tyvärr erkänna att jag för 18 år sedan när jag pendlade 20 mil enkelväg 2 gånger i veckan låg konstant 20/25 km över tillåten hastighet. Inget man direkt skryter med idag. Tur att man blir äldre och förståndigare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.